luni, 30 august 2010

Parchez ca un bou

... și de azi înainte o să fiu pedepsit. Repetă. 

Stimate bou, frau vacă, tocmai mi-am comandat autocolante care să dea de știre lumii că tu, boul, respectiv vaca,  vrei să-ți semnalizezi condiția și faci tot posibilul ca să blochezi intrarea în curte și să-mi strici mie ziua. Azi am făcut 20 de manevre ca să pot intra pe jumătate de poartă, cu spatele, pentru că un fraier cu Logan de Bucale a găsit de cuvință să blocheze cealaltă jumătate. Pe lângă stresul că aș putea întârzia la masă (eu când sunt flămând sunt nervos) cauzat la plecare, la sosire am avut un stres și mai mare datorită acelor manevre imposibile făcute cu senzorii de proximitate urlând și cu alte mașini așteptând finalul manevrelor mele chirurgicale.

Aștept cu nerăbdare ca Tudor și TipăreșteAcasă să găsească lipiciul ăla potrivit, rezistent la orice în afară de flex și să-mi livreze comanda. Moarte boilor! 

Nu le plângeți de milă, imbecilii nu au nici o scuză și-și merită soarta, poarta de la curte e deschisă iar înăuntru se văd mașini parcate.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.