joi, 26 august 2010

Sfatul consumatorului: verificați-vă comanda

Ar trebui să mă învăț minte și de fiecare dată când cumpăr mâncare de la vreun fast-food cu drive-in să verific ce-i în pungă înainte de a ajunge acasă. Aseară îmi era poftă de o salată cu ton dar am constatat, la domiciliu, că primisem o salată caprese. Nu-i bai, e bună și aia, dar prefer să mănânc ce am eu chef nu ce crede vânzătorul că mi-ar plăcea sau ce au ei momentan gata pregătit. Nu e prima dată și nici McDonalds singurul loc unde pățesc așa ceva, odată am ajuns acasă și am văzut că Crispy Strips luate de la KFC nu aveau și sosul de usturoi - ăsta chiar e motiv de nervi, puiul ăla n-are sens dacă nu e tăvălit prin pasta de usturoi! Dacă stau bine să mă gândesc cred că mi-au dat și un strip prea puțin...dar poate sunt eu paranoic :)) Mai am una: și acum când ajung prin aeroportul din Düsseldorf mă uit urât la automatul de cola care mi-a mâncat fisa de 2 euro - ultima!

PS: Un pont: dacă aveți chef de pizza mare și decentă, Oldies este locul potrivit. Pentru 12 lei primesti una de peste 500 de grame iar cu 18 lei iei una de 760g!

PPS: TransAgape nu mai e non-stop, închide la 12, așa că adio sandwich la 3 dimineața.

3 comentarii:

  1. ce drac i-o apucat sa inchida non-stopu? iara saorma la big mama? asta-i viata?

    RăspundețiȘtergere
  2. probabil prea mici incasarile sau scandal cu vecinii. stii ca nici big mama nu mai se numeste asa, a inregistrat cica unul din bucuresti brandul. am uitat care-i denumirea noua.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.