joi, 22 martie 2012

Angajaţii Poştei Române fură

Sau, ca să fiu perfect cinstit, cei ai Royal Mail, dar voi pe cine aţi bănui? Am comandat cărţi de pe Amazon UK la începutul lunii februarie, data estimată de livrare fiind 16 februarie. Mă uit în fiecare zi în poştă, niciun mandat. Pe la sfârşitul lui februarie sun la Poşta din Ştrand, o doamnă amabilă se uită printre colete şi nu găseşte nimic cu numele meu. Mai aştept câteva zile şi în jurul zilei de 1 martie mă duc la ei, vorbesc şi cu cei de la colete externe şi cu cei de la interne - pentru că dacă s-a trimis pachetul ca "imprimate" nu ajunge la colete externe. Nu era nimic pentru mine. Mă întreabă de număr de identificare, dar Amazon nu oferă track&trace la colete cu valoare mică, doar mod standard sau priority.

Scriu celor de la Amazon, care retrimit coletul, gratis, de data asta ca priority. Data estimată pentru sosire este respectată, în 16 martie găsesc mandatul în cutia poştală. Într-adevăr, la poştă era categorisit ca "imprimate". Cadoul meu de V-day ajunge cu o lună întârziere:


2 comentarii:

  1. Să ştii că da... sau tot poşta engleză (glumă!), am o prietenă care a comandat de vreo trei ori furnituri în Anglia pentru a-i ajunge o dată. La fel, oamenii acolo au fost suficient de înţelegători cît să expedieze de trei ori acelaşi lucru! Îţi dai seama cum dăm în ochii ălora?

    RăspundețiȘtergere
  2. M-ai facut sa ma uit in DEX, nu stiam ce-s alea furnituri :D
    Pana la urma nu conteaza cum dam in ochii lor, bine ca livreaza. Alegem o modalitate de transport mai scumpa si stam linistiti.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.