luni, 12 martie 2012

La cabană

Sunt lucruri care au farmecul lor atemporal, indiferent de vârstă sau de tipul de om care eşti. Un weekend la cabană e unul din acestea, chiar dacă nu-ţi place în mod deosebit să te afumi, să tai lemne sau să faci grătar; ba chiar să te speli în râu dacă au îngheţat ţevile. Poate nu-ţi place perspectiva de a te ocupa de aceste lucruri, dar odată ajuns acolo uiţi de comoditatea vieţii la oraş şi le faci; pentru farmecul lor, pentru plăcerea simplă şi nesofisticată pe care o simţi sau pentru că interacţionezi cu prietenii. Vinul fiert, coastele sfârâind pe grătar, aerul rece şi curat sau zăpada de 20 de cm te relaxează indiferent de problemele pe care le laşi acasă. Am dat în clişee şi tot ce vroiam să zic e că am avut un weekend fain, am adormit în faţa şemineului ascultând chillout şi fără nicio grijă.

2 comentarii:

  1. :)) abia astept! weekend-ul viitor ma duc si eu! insa presimt ca, in loc de chillout, voi fi nevoita sa indur o muzica mai...."dansanta" sa-i spunem! :P

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.