sâmbătă, 24 martie 2012

Lansare noul iPad

Acum o săptămână am cerut pe mail nişte informaţii legate de preţ şi disponibilitate pentru noul iPad şi AppleTV de la două firme: Apcom şi Noumax. Apcom, care e dealer oficial în România, nu a binevoit să răspundă nici până în ziua de azi. Ei de obicei răspundeau în scârbă şi tardiv, că am mai cumpărat de la ei, dar acum chiar şi-au atins limitele. În schimb cei de la resellerul Noumax au fost prompţi, mi-au răspuns în aceeaşi seară la email şi am iniţiat un dialog constant, aşa că m-au câştigat de client. Mai mult, pentru că azi o să fiu la Cluj, au trimis şi rezervat pentru mine o tabletă la magazinul lor de acolo. 

Vineri, 23.03 ora 17, când scriu acest articol Apcom are un anunţ pe site că noul iPad "vine pe 23 martie", dar în magazinul online e doar iPad2. Noumax are toată gama de produse puse la vânzare pe site încă de la ora 10 dimineaţa.

4 comentarii:

  1. Probabil cu timpul ,,tehnologia va inlocui hartia" dar tot nu inteleg isteria asta de a sta la coada sa-ti cumperi iPad, cum n-am inteles nici isteria de la noi, sa te omori la cozi interminabile...dar sa prinzi ultimul model..de cratita :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In Romania n-a fost isterie, cel putin eu n-am auzit la stiri. Ideea articolului era modul cum isi trateaza clientii (potentiali) unele firme si cum se implica in lansarea de produse. Revenind la cazul meu: am avut un dialog prin email cu cei de la Noumax, cand au stiut pretul am comandat si pentru ca aveam drum la Cj am ridicat de la filiala lor - in afara de mine mai erau doar alte doua ipaduri care-si asteptau cumparatorii. Nicio isterie :)

      Ștergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.