miercuri, 14 martie 2012

Subway. Fastfood

De câte ori ajung în Germania la Solingen mă duc la Subway, un fast-food care se laudă cu prospeţimea ingredientelor. Sandwichurile alea bat la fund orice produs Lucas, e drept, la un preţ cel puţin dublu. Ai vreo şase tipuri de pâine din care poţi alege, dacă vrei unul de 15 sau de 30 de cm, tipul de carne şi brânză, sosul etc. Total customizabil, ca să zic aşa. N-am înţeles de unde vine numele totuşi, că metroul numai ceva proaspăt nu-ţi inspiră, ba din contră.

În poză e un  chicken teriyaki de 30 cm (6.50 euro):

4 comentarii:

  1. asteptam si primul Subway in Sibiu... probabil in 1...2 ani

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, sigur se va gasit cineva sa aduca franciza si in Sibiu, luna viitoare se vor deschide la Cluj si Iasi (Iulius Mall), intrarea in franciza e 100.000 euro - daca as avea atatia bani as "risca" sa fac un Subway in Sibiu :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-s convins ca o sa mearga, nu cred ca da multa lume 20 de lei pe un sandwich. In Sibiu nu exista o patura de mijloc foarte mare, dupa cum s-a vazut din numeroasele ratari de chestii mai exotice (magazin bio, cluburi mai altfel etc). Ciorba de burta si manele/house sa fie!

      Ștergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.