marți, 13 martie 2012

Câine nebun

N-am crezut că un câine poate fi agresiv doar cu o persoană - până ieri. Un străin ce vine regulat la Sibiu se duce zilnic pe jos de la birou la o pizzerie iar în drum trece pe lângă orfelinatul unde s-a aciuat un câine. Acest neamţ nu-i om rău, nu-i violent, dar totuşi câinele de pripas îl latră de fiecare dată. Ne-a tot spus omul că-l urăşte şi că-i nasol seara când nu-i lume pe stradă şi mai sunt şi alţi câini liberi, că-l atacă toţi. N-am crezut că e ceva personal. Până ieri, cum spuneam. Mergând cu el şi cu alt coleg la masă, pe jos, la un moment dat ne arată pe trotuarul opus câinele, relativ mic şi departe, şi ne zice că ăsta-i "prietenul lui". Animalul, când îl vede, o ia la fugă spre noi, se opreşte la câţiva centimetri de picioarele lui, îl mârăie şi dă să muşte, după care pleacă. Pe noi, ceilalţi, ne-a ignorat, în condiţiile în care strada respectivă era populată, este o şcoală acolo şi copiii tocmai ieşeau de la ore, deci nu eram singuri şi nici foarte aproape de el sau în faţa orfelinatului pe care-l protejează. Am rămas miraţi. O fi de la after-shave, o fi de la pantofi? O fi fost în Germania cu Vier Pfoten şi urăşte nemţii? Mister total.

2 comentarii:

  1. Dacă vorbeşti de orfelinatul de peste drum de şcoala 15, cîinii de acolo sînt chiar cu capul! Nu ştiu dacă cel germanofob dar unul i-a capsat şi pantalonii lui Radu şi i-a zgîriat piciorul! Mi i-aş face preşuleţ!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ala, undeva spre Dolce Vita, pe langa casa lui Carabulea.

      Ștergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.