vineri, 9 martie 2012

Mi-e dor de CSU

CSU Sibiu a ajuns în situația de a termina campionatul în afara primelor 8 echipe și a nu prinde playofful. Este ultima bornă dintr-un șir lung de eșecuri pentru care niciodată nu a plătit adevăratul vinovat. Ba din contră, cu fiecare contraperformanță acesta și-a propulsat tot mai sus fiul și și-a urmărit mai flagrant interesul propriu în dauna celui sportiv. Este vorba, bineînțeles, de directorul tehnic Mircea Vulc și fiul său, Cătălin Vulc, încă antrenor al echipei. 

Fiecare scaun a fost dotat cu o coală A4 de acest fel
De mulți ani baschetul sibian nu produce jucători, doar ia unii de duzină din alte părți. Mai nou nici aceștia nu se mai înghesuie să vină, știu cu cine au de-a face. De mulți ani pe la echipă se perindă tot felul de mercenari, unii de-a dreptul penibili, care sunt aduși din America, ținuți o lună-două și trimiși acasă pentru că n-au talent la baschet, fapt care costă bani serioși. Din acest motiv la începutul fiecărui sezon competițional echipa e în formare sau în plină schimbare. Cum să faci performanță în condițiile astea? Dar îi pasă cuiva de la club să facă performanță? Singurul antrenor mai răsărit a fost Peter Schomers, care nu a permis imixtudinea ”emeritului” Vulc și a plătit cu postul, deși era aproape să ne ducă în finală. De atunci drumul a fost pavat pentru juniorul Vulc, care s-a remarca ca jucător prin cele 2-3 minute prinse pe sezon, ca antrenor al unei echipe naționale de juniori prin scandalurile și bătăile dintre jucători și ca antrenor al CSU prin expresia ”am fost lipsiți de neșansă”, care i-a atras porecla EBU.  Iar CSU nu intră în playoff datorită acestui duo fatidic. 

Suporterii s-au săturat, astăzi la meci au scandat lozinci de drum bun, totul într-o decență totală, iar cu cinci minute înainte de final au afișat acest banner și au părăsit sala.

Suporterii părăsesc tribuna cu cinci minute înainte de final

Dureros, dar perfect adevărat: Ăsta-i rezultatul muncii voastre

S-a lansat o petiție care conține pe larg toate motivele care ne fac să ne dorim o altă conducere. Alternativa e o sală tot mai goală, oamenii și-au pierdut interesul să legitimeze aceleași mânării și scuze puerile, pentru că totdeauna altcineva e de vină. Semnați aici, dacă sunteți de acord:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.