miercuri, 27 februarie 2013

Android Shake

Mai stupid decât Harlem Shake e doar review-ul ăsta angelic, în care iPhone-ul ne plictisește, ne simțim ”închistați” în ecosistem și constatăm că fără jailbreak trebuie să dăm banii pe programe (asta da măgărie, să vrea dezvoltatorii să câștige bani din munca lor!). Așa că ne luăm ceva cu Android, un Samsung Galaxy Note2, care e ”senzațional. Mult, mult peste iPhone, din toate punctele de vedere. Am rămas stupefiat de culorile superbe pe care le are, de calitatea filmării, de pozele bestiale.” 

După încă trei paragrafe scrise în același mod urmează concluzia: ”Nu, încă nu voi renunța la iPhoneul meu 5. E drăguț, e funny și stă bine în mână. Note-ul va ajunge pe mâinile doamnei Arhi.”

WTF? Adică ți-ai luat ditamai telefonul, e tot ce vrei, nu te deranjează mărimea că nici tu nu ești mic, dar până la urmă tot iPhone5-ul stă mai bine în mână și din cauza asta dai Note2-ul nevestei, care, probabil, are mâna mai mică?? În plus, erai plictisit de ecosistemul Apple, dar iPhone5 e totuși mai funny. Aha. Logic. Înțeleg că reclama e sufletul comerțului și profitshare-ul la emag e benefic, dar aș prefera ca măcar A-listerii să fie mai puțini mercantili, din câte văd în comentariile articolului unii chiar pun botul.

Întâmplător, am comparat ecranul unui Note2 cu cel al iPhone5-ului și nu mi se pare că ar fi mai bun, din contră - dar asta e părerea mea, subiectivă. N-am nicio problemă cu Androidul, personal prefer iOS, dar nu mă deranjează diversitatea, fiecare decide pentru el. Atâta tot: dacă faci un review nu mânca căcat și fii consecvent.

1 comentarii:

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.