joi, 28 februarie 2013

Nimic nou: Dumbrava

Magazinul Dumbrava, 2013, dar putea fi și 2009, cred că în cei aproximativ patru ani în care n-am mai călcat pe acolo nu s-a schimbat nimic: găsești aceleași bunuri de larg consum, de la casete cu manele la falsuri Hilfiger și Polo.


La etajul II, ascuns pe un hol de serviciu, e un croitor bun. În cele 20 de minute cât a trebuit să aștept până a fost gata modificarea cerută m-am plimbat prin cele patru etaje. După cinci minute terminasem, așa că am mai dat o tură, mai agale. Acum știu de unde se îmbracă șmecherașii din cluburi. E o liniște și o plictiseală pe acolo, printre atâtea haine, vânzătoarele povestesc între ele, cei doi-trei clienți parcă levitează, nimeni nu se agită.

Există și alte chestii utile, pe lângă croitor: am găsit șireturi! Poți copia chei! Poți, ăăă... gata, cam atât.

Priceless: vânzătoarea de la un raion încerca marfa, probabil din plictiseală. S-a ițit dintr-o cabină de probă într-o bluză albă, transparentă, cu etichetă, și m-a întrebat dacă mă poate ajuta cu ceva.

5 comentarii:

  1. Dumbrava e un mister... Cum dracu mai functioneaza, cu magazinele alea oribile si marfa proasta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil e chiria mica. Hainele au preturi mici iar oameni saraci sunt destui.

      Ștergere
  2. gazduieste croitori buni, pentru oameni saraci.

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiriile nu sunt chiar mici, asta o stiu sigur. desigur, mai mici ca pe balcescu dar un magazin trebuie sa vanda destul ca sa-si poata permite luxul de a vinde in Dumbrava.
    Data viitoare sa urci pana la etajul 4 sa vezi acolo ce frumos e :)

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.