luni, 4 februarie 2013

Formular făcut de americani

Formularul de cerere viză SUA e ușor stupid, are o secțiune de întrebări ce par scrise de o bătrânică care vrea să se mintă singură. Mai mult, la început te anunță că dacă răspunzi ”da” la vreuna din ele nu o să ți se acorde viza. Nu era mai simplu să le formuleze drept o listă de calități cu care poți sta liniștit acasă?

Dacă ai lepră sau vreo boală mintală (și, bineînțeles, realizezi că n-ai toate țiglele pe casă); dacă ești pește sau femeia nopții (sau dacă ai fost în ultimii 10 ani; dacă au trecut 11 e ok); dacă tac-tu-i traficant de carne vie iar tu știai și ai beneficiat de cadouri de la el în ultimii 5 ani (dacă au trecut 6 e ok); dacă ai torturat ceva (nu scrie că om, poate fi și pisica, în copilărie) sau ai participat la genocid (fără limită de ani); dacă ai recrutat sau ai folosit copii-soldați (dacă doar i-ai antrenat e ok); dacă ai violat libertatea religioasă ca oficial (pe persoană fizică e ok) sau dacă ai făcut transplant de organe pe șestache, atunci, my friend, du-te-n Mexic și apucă-te de săpat, că altfel nu pupi USA.


Restul aici.

1 comentarii:

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.