marți, 12 februarie 2013

Clienți deosebiți

Din fericire am să descriu excepțiile, dar, având un volum mai mare de comenzi la posterland.ro în perioada sărbătorilor, s-a întâmplat să dăm și peste următoarele cazuri:

1. O doamnă din Galați face o comandă, o trimitem prin GLS. Ne vine înapoi. Sunăm clientul să aflăm motivul refuzului. Zice că nu a primit comanda, că n-a căutat-o nimeni. Blestemăm GLS, era chiar în perioada când am renunțat la serviciile lor, așa că retrimitem cu TNT. Se întoarce și această comandă. Clienta nu mai răspunde la telefon.

2. Tânăr oltean din Tg. Jiu, comandă câteva postere. I le trimitem prin TNT. Ne sună curierul că nu răspunde clientul la telefon. Îl rugăm să țină coletul în depozit câteva zile, poate e plecat de sărbători. Îl sunăm și noi de câteva ori, îi dăm mail, sms, ba chiar l-am găsit pe Facebook și i-am trimis și acolo un mesaj. Student la Medicină în București. Nu răspunde pe niciun canal de comunicare. Acum o săptămână lansează o nouă comandă, cu livrare în București. Îi trimitem proforma și-l rugăm să faca plata în avans. Nu răspunde la email.

Foarte clar: e dreptul clientului să refuze o comandă, nu se supără nimeni, dar aș prefera un feedback, să înțeleg și eu ceva. 

P.S. Nu cred că aș vrea să vând frigidere cu ramburs.

1 comentarii:

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.