miercuri, 7 martie 2012

Primăvara în Ardeal

Am avut treabă la Blaj azi şi m-am crucit ce-i în countryside: zici că năvălesc turcii (eu doar în trecere). Vreo cinci incendii de mirişte, jumătate din ele lângă calea ferată, unele cu flăcări de 2 metri. Pârjolim tot, otrăvim fântânile şi ne ascundem în munţi - la eclipse.

4 comentarii:

  1. si toamna a fost cam la fel, mai ales toamna trecuta din cauza secetei; eu am vazut focurile si catre fagaras, am pus pe feisbuc o poza facuta duminica in care se vad si fagarasii asa fain ca la tine, si fumurile ridicandu-se peste peisaj

    explicatii serioase ar fi, nu se cultiva mai mult de 1/3 din suprafata arabila, astfel cresc zonele de parloaga care raman si necosite, materie numai buna de ars(nu le convina ciobanilor sa isi bage oile prin balarii uscate) dar cred ca mai bine mergem pe explicatia ta, cea cu navalitul turcilor ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Orice explicatie serioasa ai cauta, tot retarzi si cu sanse mari sa ajunga la stiri/bulau is piromanii astia. Tara moderna, nu? Ar trebui sa-i amendeze de sa le sara cheful de tampenii, nu-i suficient ca fura toata padurea.

      Ștergere
  2. Daaa... năvălesc turcii că e petrecere cu specific la GG! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta-i asa, ca si cand tu mergi la Londra pentru ciorba de burta si sarmale :))

      Ștergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.