joi, 16 aprilie 2009

Aseară, din fericire, n-am mâncat la Max

Dacă ieri la amiază am mâncat de fiţe, să vă povestesc ce-am mâncat ieri seară în consecinţă. În primul rând trebuie să vă zic cam cum mănânc eu zilnic: dimineaţa ceva subţire, un iaurt, o banană sau praful de pe tobă; la amiază bag ca lupul 2-3 feluri de mâncare (trăiască bunica şi mama, că bine mai gătesc); seara mai lejer că se depune: fructe, nişte banane sau mango. Aseară pe la şapte eram deja ros de foame, se pare că masa la Max a ţinut de foame 6 ore şi basta. Aşa că m-am dus şi mi-am cumpărat pâine, am prăjit două felii şi le-am mâncat cu zacuscă. Apoi am trecut la o pungă de chipsuri cu aromă de pui, plus 20% gratis, am ras-o cam 90% din ea. Am încheiat cu două mango şi tot mai îmi era foame. N-am putut dormi după cele trei espresso băute, ultimul la ora 19 şi am ieşit la karaoke la 23.15! M-am întors pe la 2 dimineaţa, mai băusem o cola şi ce merg bine cu cola? chipsurile! am ras şi ultimele 10% din punga aia şi m-am pus în pat. A naibii cafea, pe la 2.30 încă nu dormeam şi eu adorm de obicei în cădere, în timp ce capul încă nu atinge perna.

3 comentarii:

  1. herr, eu dupa karaokele de aseara, inca mai astept sa apuc si eu sa mananc. si mi-e o foameeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..........

    RăspundețiȘtergere
  2. ... pe care le-am băut...!! Măi dar nu mai mînca şi tu aşa "dietetic"... ca te subţiezi şi faci riduri... :))
    Ai prins gustul de karaoke, văd!

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, ma amuz de altii la karaoke de prin 2005 :))

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.