marți, 28 aprilie 2009

Gloanţe pentru drumari

Îmi place în ţara asta, probabil nu mi-am afundat prea adânc bocancii în mizerie şi am noroc de o muncă, prieteni şi familie cumsecade. Dar azi, că tot vorbeam în postul anterior de kitul şoferului australian, ştiu ce mi-as dori, în calitate de şofer sibian: un shotgun. Şi să mă apuce amokul exact cu el în mână şi imbecilii de la drumuri în cătare. Oricare ar fi ei, că dacă nu-s ei vinovaţi pentru modul cum arată Rusciorului, sigur sunt vinovaţi de altele. Bag seama că ăia de la drumuri sunt cei care au picat examenul de poliţist comunitar, vidanjor şi hingher. Sper că n-aţi avut proasta inspiraţie să treceţi pe Rusciorului că ştiţi despre ce vorbesc. Stradă de patru benzi făcută praf. Cred că şi irakienii ne plâng de milă. Benzile din lateral sunt săpate, au schimbat ceva ţevi acum două luni şi urma ca strada să fie reabilitată. Încă se mai munceşte la stricatul ei, nu la asfaltat. Pe fiecare sens, aproape de semaforul de lângă Cibin, stă câte un excavator, iar în el, ce coincidenţă, un nene freacă buha. Nu se întâmplă nimic, nu lucrează nimeni, dar e greu să te ducă mintea şi să deblochezi banda, măcar cât să se poată sta la stop pe două benzi, nu pe una ca acum. Toată strada e o coadă de maşini. Cireaşa de pe tort: au blocat şi podul Maria Tereza care ar fi oferit o alternativă, măcar pentru maşinile mici. Nu, pe ăla nu-l repară, ci s-au gândit ei în prostia lor infinită să-l închidă ca nu cumva maşinile grele să treacă pe acolo. Suntem bătaia de joc a unor cretinoizi. Le urez ca Istodor: muriţi bă!

2 comentarii:

  1. Caline....cum naiba nu stiai de strada asta ca e in lucru, offf....nu pot decat sa-ti zic ca nu e singura in situatia asta....lucrarile mai dureaza si na asa-i romanu'nu se grabeste ca vara de-abia bate la usa....oricum dc te ajuta cu ceva cei de la firma lu' nenea Gradinar se ocupa de lucrare....dar dc-ti spun ca o sa apara si un giratoriu la iesirea spre Medias iti mai trece supararea???
    Ca sa sti pe viitor si sa nu mai ai surprize:Str.Litovoi,Turda, Xenopol, Aleea Calaretilor si Dragalina sunt deja inchise sau urmeaza, la fel si Calea Turnisorului, Bieltz, Viitorului urmeaza, cica si Siretului plus ca se anunta mult mai multe asa ca preg. si fi cu nervii tari. Bafta!

    semnat:taz si speedy

    RăspundețiȘtergere
  2. stiam ca e in lucru, dar ce sa-i faci, am fost la mecanic pe calea ocnei si trebuia sa ma intorc pe undeva in centru la lucru. oricum eram furios ca trebuie sa-mi schimb un brat la directie. am nimerit in balamuc pe acolo si aia dormeau la volan in excavator.... ma duc la baschet sa ma descarc pe baieti :D

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.