sâmbătă, 25 aprilie 2009

The good boot redemption

Filmele sunt unul dintre cele mai îndrăgite subiecte abordate de bloggeri şi deşi consum destul de multe filme şi seriale pe săptămână încerc să nu vă ocup şi eu timpul cu subiectul ăsta. Dar astăzi nu aveţi noroc :) Nu cred că doar eu sunt de părere că televiziunile noastre sunt cam răsuflate şi că internetul, care permite accesul la ultimele noutăţi americane sau filme de colecţie, o să forţeze întreaga media să se adapteze (şi mă opresc aici cu fraza asta pentru că îmi vin în cap doar clişee). Un film vizionat "în regie proprie" are avantajul lipsei publicităţii şi pe cel al butonului de pauză. Plus delicatese ca sunet surround şi imagine HD. I love them all. 
Pentru că au trecut Oscarurile şi prea multe filme memorabile nu se lansează în această perioadă a anului am plănuit revizionarea unor filme de colecţie, cult sau doar bine făcute. O mare parte din aceste filme bune sunt re-editate în variantele extended/uncut cu ocazia apariţiei noilor formate blu-ray sau hd-dvd aşa că trebuie doar găsite. Până acum am vizionat şi savurat "The good, the bad and the ugly", varianta de aproape 3 ore - după părerea mea nu e nici o secvenţă de umplutură acolo, Das Boot în varianta de aproape 6 ore, la fel, o capodoperă "submarină" iar astăzi "The Shawshank Redemption" un alt film ce-şi depăşeşte premisele. Toate trei sunt filme de acţiune dar nu doar atât şi sunt convins că v-au plăcut şi vouă. Over and out.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.