miercuri, 1 aprilie 2009

Ţeapăăă

Farsa de 1 aprilie a venit mai repede anul acesta. Pentru că sunteţi cititori inteligenţi. Puţini, dar de soi. Aşa că duma cu BMW-ul a fost într-adevăr farsă. Ce să fac eu cu ditamai maşinoaia? Să mi-o zgârie invidioşii în parcare? Nu ne trebuie! Oricum n-am plimbări lungi de făcut, in delegaţie merg cu avionul, prin oras nu-mi trebuie ditamai tirul ca să-mi demonstrez statutul social de locuitor la bloc.
Cinste "cititorului suspicios", mulţumiri celor care s-au prins dar au intrat în joc - asta ca să vă scot pe restul, că nu deţin date concrete că mai există careva :))
Happy Fool's Day!

3 comentarii:

  1. Buna farsa....si nici nu te-ai chinuit prea tare (poza e luata de pe niet....se vede ca nu e pozata pi la noi pe la tara)....ti-ai cam pacalit pretenii acum fi pe faza.

    semnat:Speedy si Taz

    RăspundețiȘtergere
  2. sa vezi ce duma am patit io. si unu dintre voi o fo...

    RăspundețiȘtergere
  3. cititoru' suspiciosaprilie 01, 2009 7:04 p.m.

    cititoru' suspicios a fost de fapt mai putin suspicios decat se dadea el...mai ca ar fi luat-o si el de buna :D...si acum se gandeste ca ar fi trebuit sa mai amane si el un pic comentariul respectiv ca sa nu-i influenteze pe ceilalti "botanisti"...da' prea genial i s-a parut gandul in momentul fulgerarii lui :))

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.