miercuri, 8 aprilie 2009

Critica cravatei pure

Adică a www.cravatamea.com. Ideea e deosebită, recunosc. Pe miri îi cunosc şi îi pot numi prieteni. X-ul e un băiat inteligent, cu potenţial, cu o meserie din care se pot face bani. E foarte adevărat că sunt necăsătorit şi că e simplu să critici când stai cu fundu-n bmw. Dar eu sunt un romantic şi totdeauna m-am gândit că nunta mea, oricând va fi ea, nu va avea nici o conotaţie materială. Că va fi mare, că va fi mică, va trebui să las de la mine pentru a mulţumi toate părţile, categoric! Dar mi-e foarte clar că pe primul loc va fi dorinţa să ne simţim toţi bine, că nu voi face compromisuri pentru a obţine un câştig din ea, de exemplu un meniu sau o sală mai ieftină. Celebrarea momentului va trebui să primeze. Cel puţin aşa simt eu acum şi cum am zis mai devreme, nu-s cel mai în măsură să critic.

Cei doi ar trebui să se gândească la două lucruri după părerea mea:
- privind înapoi peste ani, când vor avea o stare materială bună (pentru că eu am încredere în viitorul lor) vor zice oare ce proşti am fost, toţi îşi aduc aminte de nunta noastră ca fiind cea cu cravata? nu ce tineri eram, nu ce frumoasă era mireasa în alb, nu ce mult ne iubeam, nu ce ne-am distrat la nuntă ci că X-ul avea cravata aia pestriţă?
- cum va arăta poza de nuntă, cu X-ul având înfăşurat la gât un anunţ de genul "salonul de masaj erotic labă tristă oferă discount 50% pentru toţi nuntaşii"?

Dragilor, oricum cică dragostea durează doar 3 luni sau 3 ani, depinde de cine zice, n-o puneţi în planul secund chiar în ziua nunţii!

1 comentarii:

  1. Sunt de acord cu faptul ca nunta n-ar trebui vazuta ca o sursa de castig si ar fi ideal sa nu fie nimeni nevoit s-o considere asa...dar sa nu uitam ca traim totusi intr-o tara in care statul are prea putine initiative de sprijinire a tinerilor casatoriti iar, in conditiile astea, acelora mai putin inzestrati material nu le ramane decat sa spere ca o nunta cu cheltuieli putine si nuntasi darnici le va asigura un start onorabil. din pacate, sunt putini cei care isi permit sa mai fie romantici cand isi organizeaza propria nunta...cum e si cazul acestor miri cu ideea lor inedita. chiar si asa, pana la urma nu e decat o strategie de marketing (bine gandita, ce-i drept) aplicata unui context in care ideal ar fi sa primeze alte valori..

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.