luni, 6 aprilie 2009

Cum am dat 1000 de euro fără să ştiu

... şi cum o să-i primesc înapoi :D

În primul rând explicaţia pt necunoscători: Sybase e firma furnizoare de unelte de programare şi baze de date (deci software), un fel de Microsoft dar mai mic.


Mă sună colegii nemţi azi să mă întrebe pentru ce am plătit de 1.000 de euro către Sybase. Şi ei la rândul lor au fost sunaţi de către cineva de la Sybase Dusseldorf, deşi plata s-a făcut către altă filială Sybase. Numele meu apare explicit în OP. Ce-i amuzant şi intrigant în acelaşi timp este că n-a făcut nimeni din firmă nici un OP pentru Sybase. Dacă era vreun hacker nu băga banii la Sybase. Probabil au greşit ei nişte chestii acolo sau am câştigat eu vreun premiu (LOL). Mâine o să aflu detalii despre IBAN şi alte alea. Sigur e o greşeală, m-am uitat rapid în internet banking şi din conturile mele n-au dispărut sume de genul acesta. Aş fi observat, oricum. Dacă totuşi insistă că transferul e valid o să le zic mâine ca a fost o greşeală şi o să-i rog să transfere suma înapoi la mine în cont. Nu-i de lepădat o pleaşcă din asta.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.