miercuri, 8 aprilie 2009

Neamtzu

Un cuvânt de care şeful meu neamţ a devenit foarte ataşat. Mai ales de când l-a văzut acum 5 ani scris pe o grindă, în mansarda aflată în construcţie. Probabil a contat şi desenul de deasupra: un porc înjunghiat şi nu, nu era Crăciunul. Totul i s-a tras de la schimbările dese de concept pe care le-a aplicat mansardei. Noi, softiştii eram obişnuiţi, dar e altfel când lucrezi cu biţii decât atunci când construieşti pereţi. Când a văzut scrijelitura din grindă şi-a reconsiderat un pic poziţia, dar oricum lucrurile n-au degenerat şi acum folosim aceeaşi firmă de construcţii pentru diverse amenajări. Numele de cod însă a rămas: neamtzu.

Ar trebui apoi să-l dezvăţăm să mai zică "plimbă ursul că se rugineşte lanţul" oricât de amuzant sună. Odată, povestea colega, i-ar fi zis unui vameş, dar nu l-a auzit. Urmează lecţia cu "naşhpa".


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.