joi, 23 aprilie 2009

Gunoieri odihnindu-se

Fie omul cât de mic, după masă doarme-un pic


Odată am dormit şi eu in timpul serviciului. M-am dus acasa în pauza de masă şi m-am culcat. E drept că eram pe metoclopramid (nu metroclopramid sau meteoclopramid - oi fi eu injiner da ştiu să caut pe gugăl). N-am stiut că provoacă somnolenţă şi nu e bine să-l iei dimineaţa. Am rezistat eroic până la ora unu, nu vedeam decât patul în faţa ochilor. Probabil nu ştiti dar în licenţa Java scrie negru pe alb că nu se dă nici un fel de garanţie că poate fi folosită pentru programarea unei centrale nucleare; aşa şi eu - nu dau nici o garanţie că ce-am programat în ziua respectivă poate fi folosit măcar pentru o dresură de muşte.

Referitor la poză, acum să nu-mi ziceţi că băeţii ăştia au toţi stomacul dereglat de la ouă, că mi se face milă de pomişori.

3 comentarii:

  1. hehehe...aici pe str.t.arghezi desi au inceput programul inca dorm in masina...

    RăspundețiȘtergere
  2. sa privim si partea buna: bine ca nu dorm la volan! in mers! :))

    RăspundețiȘtergere
  3. pai da...dar deja e obicei la ei...si vine vara, caldura si gunoiul sta la soare si vai de straduta noastra....ce mirosuri, ce arome...

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.