miercuri, 29 aprilie 2009

ZF..zît!

E un domn la departamentul de marketing al Ziarului Financiar care ori stă prost cu auzul... ori stă prost. Tocmai am avut o convorbire telefonică cu el şi sper că e ultima, pentru că deja nu mai pot să aud de ZF. Ne-a sunat de nenumărate ori dar ultimele patru convorbiri mi le amintesc pentru că deja a început să mă zgârie pe creier. De la o vreme e plin de "milogi", în fiecare zi unul sau două telefoane de la diverse firme care vor să-ţi vândă ceva. Poate ei n-au de lucru dar eu am şi mă seacă. 
Să revenim la ZF şi la telefoanele cu angajatul lor:
1. Săptămâna trecută: "buna ziua, sunt de la ZF, as dori să vorbesc cu XY". Amănunt important XY lucrează alternativ, o zi dimineaţa, una după amiază. Aşa că i-am zis să revină a doua zi după ora 15.
2. Tot săptămâna trecută: sună berbecu iar, dar nu a doua zi, ci după câteva zile, tot contra-timp. Acelaşi text. Îl rog să revină, nu mai ştiu la ce oră, dar oricum după ora 15.
3. Sună luni dimineaţa. Acelaşi text. Îl rog, politicos încă, să revină a doua zi DUPĂ ora 15.
4. Sună acum, adică miercuri, e drept că a nimerit ora, că e 15:30, dar nu e marţi. Fiind deja convins de talentul lui am discutat ieri cu XY şi am lămurit că nu ne trebe abonament la ZF. Ceea ce i-am şi transmis, dar numai după ce i-am explicat că e un pic tont.
Criza asta ne face pe toţi mai buni...

1 comentarii:

  1. Ooo daa!! Cunosc si eu genul asta de agasant... Acel campion intr-ale indrugatului de verzi si uscate pus in slujba dupa ce a trecut testul cu poezioara invatata pe de rost si cel de persuasiune in care a tinut-o una si buna ca permanentul nevesti-sii e de fapt natural :))
    La fel mi s-a intamplat si mie cu un angajat de la Rentrop & Straton...timp de vreo 2 saptamani suna aici tot a doua zi si cerea cu cineva de la contabilitate. Raspunsul meu era mereu acelasi: "v-am mai spus si-n alte dati, serviciul nostru de contabilitate este extern!" Pana intr-o zi cand mi-a sarit mustaru' si i-am inchis telefonul. Culmea e ca asta a tinut minte...si de-atunci nici n-a mai sunat :D

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.